Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar
Hoe zou het voor jou zijn als jij je signalen van overprikkeling en onderprikkeling kan herkennen? Zou je dingen anders gaan doen, zodat je beter in balans kunt blijven?

Je ontdekt in dit gratis webinar:
  • wat het verschil is tussen overprikkeling en onderprikkeling
  • op welke 5 signalen je kunt gaan letten
  • hoe je je signalen leert herkennen

Schrijf je nu in via de aanmeldknop om aan het webinar deel te kunnen nemen. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail.
Ik ben Miranda op den Brouw. Al op jonge leeftijd merkte ik dat ik anders reageerde in verschillende situaties als anderen. Ik was gevoeliger en voelde weinig aansluiting met leeftijdgenoten.

Begin 2002, rond mijn 1e burn-out ontdekte ik dat ik hooggevoelig ben. Hierdoor besefte ik dat een te veel aan prikkels mij uit balans gebracht had. Wat ik nog niet wist was dat ik ook onderprikkeld kon raken. 

Pas vele jaren later kwam ik erachter dat ik ook hoogbegaafdheid ben en ik uitdagingen nodig heb om voor mijn balans te zorgen.  In mijn werk als muziektherapeut ben ik me vanaf dat moment gaan specialiseren in hooggevoeligheid en hoogbegaafdheid. 

​​​​​​​
Vanuit mijn praktijk in Nijmegen bied ik nu therapie en (werkfit)coaching aan hooggevoelige en hoogbegaafde volwassenen. Daarnaast geef ik training aan professionals bij Hooggevoelig heel gewoon.